تاریخچه کابینت آشپزخانه
چگونه می توان از مدل های مختلف کابینت مدل مورد نظر را انتخاب کرد؟ رایج ترین و محبوب ترین مدل ها ممکن است دقیقاً همان چیزی باشد که خانه شما به آن نیاز دارد. یا ممکن است بخواهید به دنبال یک ظاهر کلاسیک تر باشید که با اکثر دکورها مطابقت داشته باشد و احتمالاً در طول زمان ماندگار شود. جستجو برای یافتن بهترین مدل کابینت آشپزخانه شاید به نوعی یک سرگرمی هم باشد. از آشپزخانه های قابل شست و شو گرفته تا شور و شوق خوردن یک صبحانه دلپذیر در مکانی امن به نام آشپزخانه، تغییر سبک اولویت های هر دوره را منعکس می کند و سفر به گذشته طیف گسترده ای از ایده ها را به ما یاد آور خواهد شد.
تکامل آشپزخانه مدرن داستانی جذاب از نوآوری و تغییر نیازهای خانواده است باید بگوییم که برخی از ویژگیهای «غیر معمول» عمر کوتاهی داشتند…
آشپزخانه همیشه اتاق مرکزی فعالیت در خانه بوده است و با شومینههای روباز شروع میشود، سپس اجاقهای چدنی که به عنوان منبع گرما استفاده میشوند. با ظهور برق، عملکرد آشپزخانه گسترش یافت. کابینت هوزیر، همانطور که در زیر در این آگهی مربوط به اواخر دهه 1800 مشاهده میشود، ترکیبی از کاربردهایی را نشان میدهد که انتظار میرفت کابینتهای آشپزخانه از آن استفاده کنند.

مفهوم مدرن کابینت آشپزخانه مسلماً با کابینت های توکار شروع شد که در دهه 1920 مد شد و فضای بازتری ایجاد کرد و حتی امکان میز آشپزخانه را فراهم کرد.

وقتی وسایلی مانند اجاق گاز و ماشین ظرفشویی وارد صحنه شدند، آنها نیز توکار شدند. از آن زمان، تعداد زیادی از مدهای آشپزخانه کم رنگ شده اند و محبوبیت خود را از دست داده اند، و انتخاب سبک کابینت همچنان گسترش یافته است، زیرا آشپزخانه ها به تدریج به عصر مدرن منتقل شده و شبیه به آشپزحانه های امروزی شده اند.
با گرایش به آشپزخانههای تمیز و روشن در دهه 1930، مواد براق مانند کابینتهای فلزی، میزهای فولادی ضد زنگ و کفهای مومی یا همان مشمع به وجود آمد. آشپزخانههای مخصوص غذاخوری در دهه 40 رایج بودند و برای این اساس در دهه 50 کابینتهای سفارشی شدند و نیاز به تطبیق با مد روز و استفاده از ابزارهای صرفهجویی در کار زیاد شد.
در دهه 60، رنگ های خاکی جای خود را با رنگ هایی مانند سبز آووکادو و طلایی عوض کرد، و در دهه 70، لوازم بزرگ مانند یخچال و ماشین ظرفشویی در داخل کابینت ها پنهان می شدند. استفاده از خمیر مداد رنگی و یا همان پاستل ها در آشپزخانههای دهه 80 رایج بودند.

کابینت های سفید و میزهای مرمری در حدود سال 2010 متداول بودند و اخیراً دوباره ترند شدند (همراه با مدل های کوارتز مقرون به صرفه تر و کاربردی تر). امروزه، مدل پیشبینیشده برای سال 2024 شامل جزایر رنگارنگ آشپزخانه، رنگهای روشن کابینت و تمرکز بر راهحلهای فضا سازی کارآمد مانند اتاقکهای مستقل و کابینتهای لوازم خانگی است که به نظر میرسد در حال بازگشت هستند.
سبک ها و انتخاب های زیادی در آشپزخانه مدرن وجود دارد، ایجاد فضایی که هم بسیار کاربردی و هم متناسب با سلیقه شخصی شما باشد، آسان تر از همیشه است. فقط ممکن است بخواهید برخی از گزینه های کمتر آشنا را که در گذشته محبوب بودند در نظر بگیرید. اکنون که طیف کاملی از امکانات را می دانید، از تخیل و ایجاد آشپزخانه رویایی خود لذت ببرید، آشپزخانه ای که با نیازهای امروز و آینده شما مطابقت دارد. سفر خود را از امروز آغاز کنید و با متخصصان فروش ما شروع به کار کنید. مشاوره رایگان از مزیت های این گروه است که شما همواره میتوانید با شماره ی 09131692385 با گروه آرتان تماس بگیرید و از قیمت و شرایط انجام کار با خبر شوید.
آغاز طراحی آشپزخانه
از زمان های قدیم که غذا در پوست حیوانات یا کدوها ذخیره می شد تا سال 1946 که صنعت ظروف آشپزخانه را متحول کرد، نحوه استفاده و دید ما از آشپزخانه به طور قابل توجهی در طول تاریخ تکامل یافته است.
اولین “آشپزخانه” مربوط به دوران باستان است و شامل یک اجاق گاز و یک منطقه جداگانه برای تهیه غذا بود.
در طول قرون وسطی، کشورهای اروپایی بر روی آتش باز با یک اجاق گاز تکیه می کردند، جایی که قابلمه ها را برای پخت و پز روی زغال سنگ قرار می دادند. اجاق های اولیه که از گل یا سنگ ساخته شده بودند، برای مهار آتش طراحی شده بودند که اغلب آنها را به دلیل خطر بالای سرایت به خانه ها احاطه می کردند.
شومینه با دودکش در این زمان رایجتر شد، اگرچه بیشتر در بین ثروتمندان محبوب بود. صاحبان خانه های ثروتمند همچنین چندین محل نگهداری و آماده سازی مواد غذایی جداگانه داشتند:
انباری: محل نگهداری و آماده سازی برای غذاهایی مانند نان.

اتاقک: مانند یخچال و فریزر عمل می کند، غذا را خنک نگه می دارد و در برابر حشرات و حیوانات محافظت می کند.

زیرزمین: در زیر طبقه اصلی، در تابستان دمای خنک را حفظ می کرد و در زمستان ثابت می ماند.

دودخانه: برای نگهداری گوشت و ماهی از طریق کنسرو کردن، ترشی کردن و دود کردن استفاده می شود.

آشپزخانه از بقیه خانه جدا شده بود تا بوی دود و آشپزی از خانواده و مهمانان خانه های بزرگتر و ثروتمند دور بماند.
تکیه گاه اصلی در آشپزخانه های ثروتمندان «شکر فروش» بود. این بخش مهم از کارکنان آشپزخانه آن زمان، مسئول خلق مجسمه های قندی پیچیده برای تزئین میزهای ثروتمندان بود. مجسمه های قندی شکلی از هنر آشپزی بود و در میان اشراف نماد وضعیت آشکاری بود.