در این مطلب از وبلاگ آرتان دکور در کنار شما هستیم با معرفی مزایا و معایب کابینت آشپزخانه ممبران
قبل از هر چیزی باید بدانیم کابینت آشپزخانه ممبران چیست؟
کابینت های ممبران یکی از بهترین انتخاب ها برای هر آشپزخانه ای هستند که با انتخاب آن ها می توانید بدون صرف هزینه اضافی برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه خود تفاوت زیادی ایجاد کنید. در این مقاله قصد داریم به بررسی مزایا و معایب ممبران بپردازیم. با آرتان همراه باشید.

اگر علاقه دارید بیشتر بدانید که کابینت آشپزخانه ممبران چیست لطفا مقاله کابینت ممبران چیست را در همین وبسایت بخوانید.

در ساخت کابینت آشپزخانه از مواد اولیه مختلفی استفاده می شود. به عنوان مثال می توان به چوب، ام دی اف و نئوپان اشاره کرد. شاید تعجب کنید اما ممبران ماده اولیه ای برای ساخت کابینت نیست! ممبران در واقع نام دستگاهی است که روکش پی وی سی را به برد ام دی اف می چسباند. در تعریفی دیگر، دستگاهی که لایه بیرونی ام دی اف، نئوپان و پی وی سی را مکش می کند، ممبران است. اگر سبک کلاسیک و نئوکلاسیک را برای طراحی آشپزخانه خود دوست دارید، باید بگوییم که محصولات ممبران برای شما ساخته شده اند. ممبران ها به دلیل تنوع رنگ و مدل بسیار زیاد و مقرون به صرفه بودن، خرید و تعویض کابینت را آسان کرده اند. فراموش نکنیم که در نمونه های آشپزخانه مدرن، کابینت های ممبران را نیز می بینیم.


کلاسیک یا مدرن؟ مشکل اینه!
یکی از مهمترین ویژگی های ممبران، طراحی آسان آن است. یعنی در کمترین زمان و با کیفیت بالا و ظاهری شکیل می توانید طرح چوب را روی ام دی اف یا نئوپان اجرا کنید. از آنجایی که ممبران بیشتر در طرح های کلاسیک استفاده می شود، بسیاری از افراد این نوع کابینت ها را برای دکوراسیون مدرن مناسب نمی دانند. در صورتی که انواع ممبران ضخیم تر برای کابینت های مدرن بسیار مناسب هستند.
همانطور که میدانید هر کابینتی نقاط ضعف و قدرتی دارد ، و حالا میرسیم به مزایا و معایب کابینت آشپزخانه ممبران !!!

مزایای کابینت ممبران
به صرفه بودن
مقرون به صرفه بودن یکی از مزیت های کابینت ممبران است، البته اگر می خواهید آشپزخانه کلاسیک داشته باشید!در واقع هزینه کابینت ممبران از تمام کابینت های چوبی کمتر است. بنابراین با دخل و خرج شما دوستی بیشتری دارند!
تنوع رنگ و طرح
شباهت زیاد ممبران به چوب و تنوع بالای رنگ و طرح که دست شما را برای هماهنگی کابینت با چیدمان و دکور خانه باز می کند نیز از ویژگی های خوب آن است.
امکان تهویه هوا بین بدنه و مواد ممبران
تخلیه هوا بین بدنه و مواد ممبران راه نفوذ آب به لایه های ام دی اف و خرابی زودرس کابینت را می بندد.

معایب کابینت ممبران
اگر متریال انتخابی شما کیفیت لازم را نداشته باشد، گرما و نور خورشید می تواند به کابینت ممبران شما آسیب برساند.
حتی کیفیت چسب استفاده شده هنگام مکش مواد ممبران نیز بسیار مهم است. اگر چسب کیفیت خوبی نداشته باشد پس از مدت کوتاهی بین بدنه و پوشش ، هوا جمع شده و متورم می شود. این به کابینت ظاهر ناخوشایندی می دهد.
زمانی که ااین کار را به کارشناس آن واگذار نکنید ، ظرافت طراحی ، جزئیات و فرآیند وکیوم به خوبی انجام نمی شود، با ورم و آسیب دیدگی کابینت مواجه خواهید شد. پس از آرتان گوش کنید و به دنبال طرح های شلوغ برای کابینت های ممبران خود نباشید.
حرف آخر:
در این مقاله تمام تلاش ما این بود که تعریفی کاربردی از ممبران ارائه کنیم و مزایا و معایب آن را بررسی کنیم. امیدواریم در این امر نیز توانسته باشیم رضایت شما عزیزان را جلب کرده باشیم. خاطرنشان می کنیم شما کاربر گرامی می توانید سایر سوالات خود را از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با کارشناسان آرتان در میان بگذارید. بدیهی است کادر متخصص و ماهر ما در کمترین زمان پاسخگوی شما خواهند بود. شماره 09131692385 همیشه در طراحی و نصب کابینت کنار شما خواهد بود.







